catthas

Direktlänk till inlägg 4 juni 2013

virkat linne ,dyrt

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev.

idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa vecka ska jag med träna i basäng och efter basängträningen så ska jag till sjukgymnasten o prata och se om de ska prova elchok i ryggen .  fick brev från rematologen idag när jag kom hem men de har skrivit fel datum så jag måste ringa dem imorgon phu    ska ju se om jag ska få kortison i höften ajaj..sen va vi till maxi och handlade lite och hämtade 6gratis taccossaker som jag hade fått.de går åt eftersom taccos är så populärt härhemma.därefter tänkte ja lägga mig o vila 5minuter men då ringde mickan o ville ha kaffe,så hade hon köpt en stor godispåse till mig ,tack mickan.jag äter inte så mycket godis numera men blev så jättesugen idag,har ju blivit beroenda av clementiner smäller i mig 6-8om dagen mumssss.sen kom emme hem från skolan och hade köpt så söta rosörhängen till mig,hon vet ju att jag älskar saker med rosor.tusen tack emelie.

nu har jag börjat virka igen,jag har ju haft ett uppehåll från virkningen,men nu när det är sommar så är det skönt att sitta ute och virka ,vet inte riktigt vad jag vill virka,men mens jag tänker ut nått så har jag börjat med ett vitt linne åt isabell,tänkte virka åt mig själv men får göra det sen,kollade runt i affärer ett virkat linne 250kronor o virkade shorts kostar lika mycket phuuu va dyrt tur att jag kan virka själv.nu blev det ett inlägg iallafall inte så mycket,men lite iallafall

ha en bra kväll alla      

 
ANNONS
 
Malin

Malin

5 juni 2013 13:42

Så fina örhängen du fått :)
Kul med en liten uppdatering från dig!
Tråkigt med värken du har, men hoppas träningen och den eventuella choken hjälper!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Pia

5 juni 2013 15:36

Oj så mycket gott godis du har i den påsen.
Blir fint detta linne tycker jag.
Man blir lite trött efter att man tränat med som du själv skriver så är det skönt efteråt.
Fina örhängen dom gillade jag.
Ha en fin dag i solen.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Av catharina - 14 maj 2013 14:10


nu har jag slängt ihop 3sockerkakor och väntar bara på att solen kommer fram så jag kan fika i solsken   ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ catthas med Blogkeen
Följ catthas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se