catthas

Direktlänk till inlägg 17 maj 2013

dumma dumma huvudvärk

Av catharina - 17 maj 2013 08:29

  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick jag in .ojojoj säger jag jag hade 3skavsår på fingrarna och en superhuvudvärk ändå hade jag druckit massor.jag gick o la mig klockan 9 o somnade de har inte hänt på år o dag att ja somnade så tidigt ,menmen hade sån djävla huvudvärk de hade väl blivit för mycket sol ,måste nog ha nått på skallen nästa gång .men vaknade idag utan huvudvärk.toppenskönt...nu ska jag ta och städa av lite vi hörs alla,ha en trevlig helg för det ska jag ha

 
ANNONS
 
Malin

Malin

17 maj 2013 09:04

Bra du dricker mkt i solen iaf :)
Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg!
Min mobil dog batteri då vi var i v-ås därför jag ej kunde svara :)
Kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 14 maj 2013 14:10


nu har jag slängt ihop 3sockerkakor och väntar bara på att solen kommer fram så jag kan fika i solsken   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se