catthas

Direktlänk till inlägg 14 maj 2013

en undran

Av catharina - 14 maj 2013 11:01

satt och tänkte på mina 5 barn. 

undrar hur många kramar man fått

undrar hur många skratt man fått av sina barns hyss

.undrar hur många nätter man suttit vaken med sjuka febriga ungar.

undrar hur många blöjor man bytt i sin dar.

undrar hur många tvättmaskiner med barnkläder man tvättat.

undrar hur många gånger man plåstrat om deras skador

.undrar hur många gånger man tröstat efter en mardröm.

undrar hur många gånger man städat deras rum fast de kan själva

undrar hur många gånger man sprungit på utvecklingsamtal i skolan

undrar hur många skolpjäser man gått på

undrar hur många gånger man varit orolig för sina barn

undrar hur många nätter man legat vaken o tänkt på sina barn

undrar hur många gånger man gråtit av oro för dem.

men allt har gått bra för dem,de har blivit stora o duktiga och klarat sig jättebra.

en liten fundering jag satt och tänkte på idag.

älskar mina barn och skulle offra mitt liv för dem.
 
ANNONS
 
Ingen bild

mickan

14 maj 2013 12:17

Vi älskar dig med o e tacksamma för allt du gjort för oss
! O dina barnbarnsbarn med!!kram mickan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se