catthas

Direktlänk till inlägg 14 maj 2013

ajajaj

Av catharina - 14 maj 2013 09:00

igår höll jag på att få fnatt,hade så djävla ont i min arm så jag låg hela dagen,går ju och försöker träna upp den och skulle gå till sjukgymnasten idag o simma,men de ringde och tyckte inte att jag skulle komma idag ,för att jag är förkyld och dels för att armen behöver kanske vila lite,menmen jag va ju inställd på att åka.och det är ju svårt att inte kunna göra saker med armen,men får väl se det positiva att det är vänster arm och att höger fungerar hahaha.idag har vi tråkigt väder,regnet hänger i luften,vill ha värme o sol nu.      

 
ANNONS
 
Malin

Malin

14 maj 2013 16:27

Usch vad jobbigt det måste vara :( hoppas det blir bättre med tiden!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se