catthas

Direktlänk till inlägg 11 maj 2013

prosit

Av catharina - 11 maj 2013 18:33

fy tusan säger jag ,vaknade tidigt imorse och kände mig så bläääää,huvudet gjorde superont o halsen kändes som jag svalt taggtråd .

ungarna har varit förkylda till o från och nu har jag med kännt av det,samtidigt så tror jag att man känner av pollen ,men jag tog 2treo så huvudvärken försvann det mesta iallafall.skönt.så vi tog en tur ut till erikslund shoppingcentra,va lite drygt att gå när man inte är på topp,men jag köpte en mjukglass ,jag som inte gillar glass så mycket,men de va jätteskönt för halsen .sen gick vi runt i några affärer sen blev  gubben o jag så trötta så vi satt oss o tittade på folk istället,kan vara riktigt kul.ungarna sprang ut o in i affärerna .jag köpte iallafall ett par thigts,köpte nya för bara ett tag sen men råkade glömma byta när jag målade så de är lite färg på dem,o så hittade jag en vit tröja också,den va jättebillig ,jag gillar gina tricot de har alltid fina  saker till bra priser,sen blev det ett par örhängen också.sen kom emme och hade köpt en aprikos tunika till mig,jättefin tack emme.sen åkte vi hem o käkade o nu sitter jag o väntar på att mickan ska dyka upp på fika så vi hörs alla         

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

11 maj 2013 19:49

Åhhhhh va fina kläder, =D Jag älskar oxå Gina T, Finns mkt fint där, Hoppas pollenreaktionen lägger sig snart, Annars får du medicinera, Sköt om dig. Ja, nu e den absolut bästa tiden i vårt land, ÄLSKAR den, sen vänder allt efter midsommar från de nyutsprungna, o skira, t bara maskrosor, o klippning, o överblommat, men varmt iaf, =)) Ha en fin helg, o krya på dig o Lev gott. kraaaam Helena

 
Ingen bild

mickan

11 maj 2013 20:45

Hahaha fick ja Juha fixa själv haha fina saker roligt med shoppingtur men hade vart roligare mens mig medtagna kram micka

 
Malin

Malin

14 maj 2013 16:29

Super fina kläder :) Kul att shoppa lite :)
Hoppas du / ni kryar på er och slipper långdragna förkylningar!
Kram kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se