catthas

Direktlänk till inlägg 10 maj 2013

skärp dig

Av catharina - 10 maj 2013 19:31

tycker jag ska skärpa mig,säger att jag ska börja blogga sen så blir det ett inlägg och inte mer,hahaha.

så nu säger jag inget utan skriver lite när jag känner för det.o så är det de där med vad man ska skriva om,är ju ingen skrivare,men jag skriver väl lite blandade inlägg,har ju fått en iphone5 så de blir nog mycket bilder också för det är ju mycket lättare att lägga in bilder nu o fina bilder blir det.oj vad jag gillar årstiden som kommer nu,vintern sitter man inne och ugglar men när sommaren kommer så går man ut ur stugorna o sitter o myser o pratar bort en stund här o där,jättehärligt.idag har jag börjat målat,ska bygga ihop ett staket till framsidan ,kul att måla även om jag inte är en målare.sen ska jag fixa i trädgården lite,köpa lite blommor o så o rensa lite ogräs o så,är ju så härligt när man kan sitta o solen o grilla o mysa sen.o katterna gillar sommaren också ,jag har nät på altan så de inte smiter iväg,de brukar få gå ut ibland men då blir det i koppel. men de är så glada när det får äta gräs o rensa magen och så behöver de inte äta mina grönväxter inne.

ok blev ett litet inlägg kanske inte helt intressant men den som vill får läsa o den som inte vill får låta bli.

men ha de så bra alla så hörs vi kanske imorgon eller nästa eller nästa dag eller gång när jag skriver igen          

 
ANNONS
 
Malin

Malin

10 maj 2013 20:26

Vilka fina bilder :)
Bättre att blogga nån gång ibland än inget alls!
Kul att måla och bygga eget, visst att man inte är proffs men det blir så mkt mysigare då man vet själv att man har gjort allt själv, blir mer personlig då :)
Super mysiga dagar nu, hoppas på en vår och sommar med kanon väder så man får njuta :)
Fin fina bilder!
Hoppas ni alla får en bra helg.
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Helena

10 maj 2013 20:40

Hej Moster Catharina, =)) Klart du ska blogg ibl, Måste ju få läsa lite om hur NI har de o du o din familj, E så glad f din skull, att du fåt så fin o stor familj, m barn o barnbarn. =) o deras respektive. Önskar dig o de dina en fin helg o frisk o god hälsa. =) här ska nu tändas grillen, o grilla korv =) kram

 
mickan

mickan

10 maj 2013 20:42

WOHooo ett inlägg:P Ida värkar gilla o rensa ogräs:P kram Mickan

http://hippiemicka.blogg.se

 
Ingen bild

Ida

10 maj 2013 21:11

jag ser ut som en groda som har fått mat men aa. JAG BJUDER

 
Ingen bild

mickan

10 maj 2013 21:38

NEE Ida du är så fin du=) kram Mickan

 
caritha

caritha

11 maj 2013 07:30

hehe ja duktig du är så skönt att solen kommer ska ut köpa blommor till balkongen vi oxå köpt 3rosbuskar ,nu är vi ya lägenheten så skönt för gubben oxå vi köpa tvättmaskin denna vecka (vi har vunnit mycket på v75 hihi skönt att slippa titta priset ha en bra dag hälsa

http://trollmor59.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Pia

11 maj 2013 09:34

vad duktig du har vart idag, blir nog bra när det blir klart.
det är härligt med vår o sommar då alla börjar krypa ut ur sina bon.
ha en fin dag

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se