catthas

Direktlänk till inlägg 29 december 2012

tur o retur till vårdcentralen

Av catharina - 29 december 2012 13:05

  jaha gud va jag är dålig på att skriva,menmen kommer inlägg ibland iallafall,o man ska ju skriva när man vill o känner för det.

jag har varit på sjukgymnast och har kollat min rygg o höfter,ja jag säger ju det jag har haft tur och ej behövt sprungit till läkaren o nu får jag börja springa där bläää,säger jag.jag va där över 1timme o då gick de igenom ryggen o mätte o kolla o så kolla de höfterna ,ajajaj säger jag vad de gjorde ont,har ju ont där också ,o hon sa att jag har rematiskt där med phuuuu,jag ska dit igen o så ska hon kolla o mäta o trixa resten av kroppen.

sen går jag o tar prover var 14edag o sist var mickan med mig,tog prov sen gick mickan o jag hem ,skulle ta en fika,mickan fixade fika o själv skulle jag öppna en förpacknin g ljus,mickan ville ha 2ljus av mig,så jag sprättade upp förpackningen med en ny potatisskalare som var supervass,kan jag intyga hahaha o så var olyckan framme igen ,slant med den o skar upp tummen,mickan sprang hem o skulle hämta plåstertejp.men när hon kom tillbaka så såg vi att de var ganska djupt och blödde som tusan så de var bara att springa iväg igen till vårdcentralen o de kollade o tvättade det ,men jag slapp sy ,phu de drog igen de med 3plåsterstygn o sen bandage,o jag svor åt sköterskan de sved ju o gjorde ont hahaha men hon bara skrattade.men de som var jobbit va att jag planerat att baka till jul,menmen blev köpt.

o sen har jag haft otur att bita av framtanden med ,inte kul.ja sen har jag nog åkt på psoriasis,de kan komma av ledbandsbesvär o inflamation i muskelfästet.jaja vad ska hända härnäst,jag tycker att de räcker för min del nu,jaja man får inte deppa ihop för det,någon gång ska väl att vända,och jag ska inte klaga för de finns de som har det mycket värrre,men tycka lite synd om mig själv får jag göra tycker jag.

julen gick bra iallafall,gubben o ungarna var jätteduktiga o jobbade i köket.

vi firade med mickan danne,isabell o jonathan.

men nu har jag skrivit av mig lite iallafall.

ha de bra alla

 
ANNONS
 
Malin

Malin

29 december 2012 14:13

Usch vad mkt otur som drabbat dig, inte kul alls :( .. Hoppas det vänder eller inte blir värre iaf!
Ha en fin helg nu! :)
Kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

29 december 2012 19:40

Nej, det är inte det roligaste att behöva gå till läkaren och inte heller att ta prover osv.
men oj....läskigt med potatis-skalaren....den kan lätt slinta och skala fel ;-)
men skönt att du slapp sy, men det kan blöda rejält när man gör illa tummen eller ett finger
mycket jobbiga saker och otur du haft....
kramar

http://ingermaryissa.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ catthas med Blogkeen
Följ catthas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se