catthas

Direktlänk till inlägg 14 december 2012

så avundsjuk

Av catharina - 14 december 2012 15:03

ojoj nu har jag missat att skriva igen,skulle ju bättra mig,men gör så gott jag kan,ibland så är det torka.

vad har hänt här då ,ja inte så mycket,har varit sjuk i förkylning,menmen bättre nu än i jul.haha ser det positiva.

jo nu vet jag vad jag ska skriva om,jag är så avundsjuk,på vad tänker ni...eller,jo de är så att häromdagen skulle jag baka lite kakor blev ju så sugen,men jag kan inte fatta varför jag inte kan baka kakor,vissa är så duktiga att baka de,men jag misslyckas varje gång,bullar klarar jag men inte kakor.började forma till kakor,runda o fina o vad händer jo som alltid när jag bakar kakor,de flyter ut på hela plåten o blir bara en stor ssmet av allt hahahaha,ja mandelmusslor klarar jag men inte småkakor,de händer varje gång jag förösker,jag vet inte vad jag gör för fel,för mycket smör säger de,men jag gör ju som de står i receptet ,menmen ja får nog ge upp o köpa kakor i affären,eller ska ja ge det ett nytt försök nääääää de blir köpta kakor till jul hahahaha.

 

 
ANNONS
 
Emelie Fridh

Emelie Fridh

14 december 2012 22:56

Dem var jättegoda ändå!
Kram

http://eemelieffridh.devote.se

 
Ingen bild

Ida

14 december 2012 23:05

Ja det var dom. Ses om en minut!
Kramis :)

 
Ingen bild

Helena

15 december 2012 06:13

Hej Nina, bra a förkylningarna dundrar in FÖRE Julen =) Men jag säger OXÅ, a du har nog för mkt smör, De e då de ej orkar resa sig, =) bara tänk lite mindre, så går de nog bra, o kke även låta de flesta kakdegar vila en timme i kylen el så, =) Huvudsaken e ju smaken Ha de gott Kramis <3

 
Malin

Malin

15 december 2012 17:27

Använd formar, då flyter det inte ut :) Tror säkert dom var jätte smarriga iaf :)
Kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
mickan

mickan

19 december 2012 19:12

hehe ja nu lär du få köpa kakor iaf till jul eftersom du skuritt dig i tummen:P

Kram mickan

http://hippiemicka.blogg.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

24 december 2012 20:42

Kikar in för att önska dig God Jul och en fin fortsättning på helgen
kram

http://ingermaryissa.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ catthas med Blogkeen
Följ catthas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se