catthas

Direktlänk till inlägg 25 november 2012

målare hahaha inte jag inte

Av catharina - 25 november 2012 18:35

gud va man tror att man är duktig,för ett tag sedan så ville jag måla om rumsbordet till vitt,snyggt tänkte jag o måla .sen idag satt jag och drack kaffe o hade vattenmuggen brevid mig o ida råkade vicka ut vattnet på bordet,o  jag började torka upp vattnet o vad tror ni händer jo färgen försvann,mitt fina vita bord va förstört hahahaha ,jag pratade med tommy o han skrattade och sa att man ska ha särskild färg till bordet o inte väggfärg ,jaja tänkte jag ja ska aldrig aldrig mer måla.men tommy sa att micke får ett nytt bord i present för att han fyller,så tusen tack Tommy nu har jag ett nytt fint vitt bord som jag slipper måla hahahaha.köpte ett på ikea,så när vi kom hem med det så skulle det ju skruvas ihop,men gubben har sån värk i händerna så vad gör man för att få ihop bordet,jo ringer till mickan fixar så hon kom o skruvade ihop det o de gick tusan så snabbt,hon är duktig själv satt jag bara brevid o skratta o tittade på,tusen tack mickan för hjälpen, och så fick jag en fin hink med 3hyasinter i på namnsdagen ,tack igen

inlägg idag igen,visst är jag duktig hahaha

ha de bra alla        

 
ANNONS
 
Ingen bild

mickan

25 november 2012 19:30

heheh ja varsegod för hjälpen:P
O va e de där för kort så ja ser ut o ser juh knubbis ut :P
kram mickan

 
Ingen bild

Inga Och Roger

25 november 2012 20:37

Fy så så knäppt. Gratta Mike. Hälsa Vad snäll Tommy är. Tur att Mikaela finns. Hon är allt i allo.

 
Malin

Malin

26 november 2012 10:39

Hahaha klantskalle ;D hahaha ... men inte lätt att veta att det ska vara olika färger ju ;D snyggt blev det iaf med det nya bordet :)
kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se