catthas

Direktlänk till inlägg 24 november 2012

tjuvstart på julbord

Av catharina - 24 november 2012 17:16

  idag så har vi varit med tessan på erikslund o sprungit,hon är hemma på besök men åker hem imorgon till Jersey.vi sprang runt i affärer,ungarna fick välja ut julklappar från henne så de var jätteglada,jag köpte ett par stövlar o ett par tights,så sköna byxor detta är tycker jag.sen bjöd hon på julbord på ikea,ojojoj vad mycket gott det va,vi åt så mycket så jag trodde man skulle spricka,men de är ju så gott,så nu har man tjuvstartat julen.

sen gick vi in o kolla lite mer på ikea.o nu är man hemma och oj vad trött man blev i fötterna o så har jag fortfarande så ont i knä fast jag fick en spruta,men det känns som jag har en nerv som klämmer också för ibland när jag går så känns det som knä viker sig,hua inte skönt,men jag ska lägga upp benen o vila lite o hoppas de blir bättre.tack tessan för en trevlig dag.

ha de bra alla

 
ANNONS
 
caritha

caritha

24 november 2012 17:33

Oj va gott kul tessan hälsar på hälsa henne,vi ätit skinka oxå idag haha.Jadu knäna viker sig samma som jag har du väl fått hälsa alla ha en bra kväll

http://trollmor59.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

25 november 2012 00:25

Va kul att hon är "hemma" och hälsar på :) Du får hälsa så gott.
Låter som ni haft en toppen dag! :)
Kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

26 november 2012 09:44

Mmmm gott med julbord men tyvärr brukar man äta för mycket.
Ögat vill ha men inte magen.
Leggings är så skönt man vill inte ja jeans på sig längre.
Ha en fin dag

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se