catthas

Direktlänk till inlägg 23 november 2012

tror man är purung hahaha

Av catharina - 23 november 2012 21:49

      idag har vi varit o storhandlat mat ,fyllt på kyl,frys skafferi.skönt när det är fullt.det gick ju ganska bra ,jag fick ju en kortison spruta i knät,så de känns lite bättre,men är svullen än.

sen hem o packa upp all mat,phu säger jag de är ganska drygt tycker jag när man ska lägga in all mat.menmen de gick ju bra.när jag var klar med det så tänkte jag att jag ska nog städa av lite fram med dammsugaren ,dammtrasa o skurhink,pphuuu säger jag nu ahar jag så ont i ryggen så jag går helt böjt,känns som man har kramp i ryggen,inte skönt men de är väl atrosen som spökar.man är inte purung längre hahahahaha 

trevvlig helg önskar jag alla

 
ANNONS
 
Cina

Cina

24 november 2012 12:50

Nääää fyfan för denna värk som kroppen ger en den är inte skön.
Tack för lånet av pärlsockret köper ett nytt paket till dig.

Hur sjutton står ni ut med denna unge som gapar nästan hela dagarna.
Men ungen kan väl inte annat göra för dom skriker ju till den oxå.
Den hörs ända in hit och spikar när klockan är 22 om kvällarna.
Är ett herrans liv usch tack o lov att vi inte hör våra nya det är så tyst.
Tur det efter allt skit som vart på denna gård.

Hoppas ditt knä blir bättre.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

24 november 2012 18:17

trist att du fått såna problem med din rygg och ditt knä.
Skönt att sprutan hjälpte lite och hoppas det kommer att bli bättre
Ha en fin helg du också
stor kram

http://ingermaryissa.bloggo.nu

 
Malin

Malin

25 november 2012 00:24

Låter inge vidare med de onda! härligt att shoppa, jag måste snart till v-ås och alla dess affärer igen känner jag :) kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se