catthas

Alla inlägg under juli 2009

hej

Av catharina - 2 juli 2009 18:44

idag vaknade jag o visste ej om man skulle städa eller inte,ja tittade ut o solen sken så skönt,så de blev att sätta sig i solen istället (passa på när de är fint) städa kan jag göra sen tänkte jag.sen dök mickan upp o bjöd på pain riche  med skinka o mimosasallad ,mums ,sluta nu mickan o va sugen på allt,hahaha ,nä tack så mycket o tack för glassarna.ja sen gick hon hem då beslöt vi oss för att gå till henne o fika o bada så slapp jag fylla poolen.

sen hem igen .

sen satt jag mig en stund till i solen,älskar ju sol.passa på när de är fint.

katterna gillar inte värmen så mycket tror jag ,kitty låg inne o sov så sött i fotöljen men myzan låg på altan i kattkorgen.

men nu ska gå o hänga tvätt

ha de bra alla




Av catharina - 1 juli 2009 20:51

idag har vädret varit lite si o så,varmt men lite mulet, micka kom en sväng efter jobbet o käka mat här .sen gick hon o hämta issa o så ville hon att vi skulle fylla poolen men jag ej sugen att bada idag men de tjatade så vi fyllde upp o bada men solen ville bara gömma sig i molnen ,o då blev de lite svalare,menmen vi hade varmt o skönt i  vattnet.man lekte som ett litet barn eller hur mickan hahaha.

sen ville ungarna åka ner till stora bibblan så vi tog en tur dit.

de var utställning med lite gamla saker bilar o sånt.

o sen kan jag tala om att resan gick bra för tommy o hasse de är framme i frankrike nu o ska vara där i 5veckor,vädret var ej så bra just idag där.

men nu ska jag gå o lägga mig o slappa i soffan

ha de bra alla


Skapa flashcards