catthas

Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

100 nä 70år

Av catharina - 13 juli 2009 18:15

idag vaknade jag klockan 8.20 skulle ringa före 8 till doktorn men beslöt igår att jag avvaktar några dar,värken i foten går nog över,jag tycker ej om att gå till doktorn (tack o lov så har jag sluppit)men när jag skulle kliva upp imorse så gjorde de så ont att jag ville skrika ,o svullen än.

så jag ringde fram 9,20 o de fråga om jag kunde komma till klockan 10,visst sa jag ,de blev en himla fart för jag satt ju i pyjamas ,o ida låg o sov,emme va vaken,så vi stressade iväg ,phu så tar de bara några minuter att gå till vårdcentralen,fast jag haltar ju fram ,men hann i tid ändå.när de äntligen var min tur så kollade han vad de kunde vara ,men måste säga att doktorn är lite egen ,först sa han du är lite torr på  huden  på bena,ja vet sa jag,de blir man efter solning  (inte därför ja sökte )tänkte jag  men svara ja vet de går att bota med fuktkräm. ok sen fick jag rabbla upp vad de var för fel.ok du är lite överviktig sa han inte mycket men lite ,ja vet sa jag ,sen så kom vi in på rökning,jajajaja vet att de ej är bra att röka ,men jag är vuxen,o kan bestämma de själv sa jag. ja men jag lovar att du får leva tills du blir 100år,om du slutar röka,jaha sa jag men jag vill ej leva så länge,då skrattade han o sa men hur länge vill du leva då? till 70år sa jag ,då skrattade han o forsatte att säga att de är väl bra till 100år nänä sa jag flera gånger. till sist kom han på att de var foten vi skulle kolla. kollade lite på foten,jaja sa han kan vara överansträngd,vrickning,kan vara förslitning,kan vara gikt,kan vara ......????

sen kollade han på ryggen ,ja du har sne rygg ,ok de visste jag om så de behövde han ej säga,men du får åka till ett annat ställe o ta en röntgen på foten så vi får se vad de är,phu,så de var bara att åka iväg till västra sjukhus,så kom vi dit o de gick fort,de tog väl ungefär10kort,får svar imorgon,phu är glad att jag inte behöver läkare så ofta phuuuuuuuuuu

ha de bra alla


 
ANNONS
 
Cina

Cina

14 juli 2009 18:24

Hoppas att du får hjälp med din onda fot snart!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av catharina - 17 juni 2013 18:58


vet inte som vanligt vad jag ska skriva,printar väl hit någon rad iallafall.vet inte vad jag ska ,,tar en paus och tänker..............................  ok kom inte på så mycket men skriver väl lite om allt o inget,nu har jag börjat virka på en ann...

Av catharina - 13 juni 2013 14:24

Idag vräker regnet ner,bra med nån sån dag så man kan ta o städa lite,,phu,precis städat undan de värsta hemma,vill ju göra en riktig storstädning men ryggen pallar inte det.men det duger ändå.  imoorgon så har Ida avslutning i skolan Emme har ju haf...

Av catharina - 5 juni 2013 12:22

Test från iPhone

Av catharina - 4 juni 2013 17:29

ok nu ska jag försöka skriva lite, va ju någon dag sen jag skrev. idag har jag varit på sjukgymnastik i vatten,riktigt skönt för rygg o axlar       och bäcken,gjorde ju lite ont ,menmen ja klarade 1timme och jag måste säga det,riktigt skönt nästa v...

Av catharina - 17 maj 2013 08:29


  ojojoj igår så gick jag ut i trädgården ca tiosnåret på morgonen,klippte gräset rensa ogräs och rensa mellan plattorna,solen sken så skönt.jag fixa och trixa.senare kom mickan,danne,issa o jonathan med fika så då satt vi ute o njöt.klockan fem gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se