catthas

Alla inlägg under april 2009

Av catharina - 25 april 2009 19:23

ojoj idag har vi varit ute o köpt jord sen skulle emme till media market o köpa skivor ojoj vad massa unga tjejer de var där varför????jo Erik i EMD var där o sjung o singera skivor o självklart så ville tjejerna köpa o få skivan singerad o kramar blev de också o jag skulle ta kort när jag var fram till han o då råkade mickan ringa(skulle fota med mobilen)så telefon börja ringa precis när jag skulle fota han o emme,men emme blev glad för hon o han stog o kramas en stund hihih.

sen grillade vi,hade bjudit över henne o issa på mat ,sen åt o fika  vi glass o jordgubbar till efterrätt mums .

o nu ska jag vänta på robinsson

så ha de bra alla


Av catharina - 23 april 2009 18:06

idag skulle jag köpa virkgarn,skulle ha 2 härvor virkgarn de brukar kosta 35kronor härvan o de är billigt men så kom jag dit så var de halva priset på de ,så då blev de bara 17.50härvan o de är ju nästan gratis,så jag plockade på mig 16härvor för 280kronor , så nu är de bara att sätta igång o virka.

ha de bra alla

Av catharina - 21 april 2009 08:52

Kära vän! Allt jag ber om är att Du håller detta inlägg i cirkulation. Även om det bara är en som kopierar så håller du lågan brinnande. Detta görs till minne av alla som drabbats av cancer. Ett ljus förlorar inget genom att tända ett annat ljus.

Låt detta ljus brinna!

Av catharina - 14 april 2009 09:20

Gör som jag och Cina o Monika skicka ett sms till eniro 118 118 och fråga  vem du är.

Min fråga löd: VEM ÄR catthas  svaret jag fick lyder:

Catthas är en glad mamma vid namn Catharina som gillar att skriva blogg om sin vardag med sin familj o katterna kitty o myzan.

Catharina gillar att lyssna på musik,gå på stan,virka o åker gärna till badhuset


hahahahaha kul grej

ha de bra alla


Av catharina - 12 april 2009 16:23

ojoj så skönt väder vi har idag ,gick ut tidigt o satt mig o virka  i solen, o tog en milkshake ,jätteskönt väder är de.

ha de bra alla

Av catharina - 9 april 2009 22:04

idag kom mickan o issa o ringde på dörren issa höll 10gula rosor som de köpt åt mig tackar issa o micka.sen dök tommy upp en sväng.

sen gick vi till affären o hämta ut ett paket ,ida blev så mallig då vi köpt skinnjacka även till henne,jättetuffa blev de.sen kom ungarnas farmor o farfar med påskägg till dem.

senare kom 2små söta påskkärringar till oss, Issa o Faline,de var såååå söta,tur att jag köpt hem extra godis till dem.

men nu ska jag gå o vila lite har sååååå ont i halsen o är hes,förkylning på gång blä,drygt

glad påsk alla


Av catharina - 8 april 2009 17:50

Skärtorsdagen är enligt folktron framför allt den dag då häxorna begav sig till Blåkulla på lämpligt redskap. Detta förorsakade allehanda försiktighetsåtgärder i form av gömda kvastar och spisrakor, stängda skorstensspjäll och gevärsskott i luften för att försvåra häxornas förehavanden. En och annan påskeld kunde därtill råka bli för tidigt tänd.

 IMORGON ÅKER JAG

TREVLIG PÅSK ALLA






Skapa flashcards