catthas

Alla inlägg under mars 2009

Av catharina - 11 mars 2009 08:59


stog o tittade på mina katter,o de har varsin docksäng som de lagt beslag på,men på senare tid så har kitty tagit Myzans säng o de gillar inte Myzan.

så Myzan hoppade i sin säng där Kitty låg,o så började hon tvätta kitty snällt först ,sen la hon sig på Kitty i samma säng,man riktigt såg hur hon trängde ut sig över Kitty ,så till sist så gick Kitty ur sängen ,o Myzan såg så stolt ut o sträckte ut sig i hela sängen ,o de såg ut som hon tänkte hahaha jag fick tillbaka min säng,sen lämnade hon inte sängen på flera timmar.Kitty var upp o kollade ibland, de såg ut som hon tänkte SKA du inte gå därifrån så jag får sno sängen igen.Men efter mycket om o men la hon sig i sin säng.

ja katter är ganska lustiga,o sen är de ganska drygt att sängarna ska stå på Idas skrivbord,de tar upp all plats,men vi har ställt dem på andra platser med men då hoppar de bara upp på skrivborden o sitter o tittar ru nt,precis som de tänker, får vi våra sängar hit nuuuuuu.

o kan tala om att vi har en jättestor korg som båda får plats i men den duger ej.

önskar nu alla en trevlig dag

ps snöar för fullt här idag igen


Av catharina - 9 mars 2009 09:01

phu äntligen är ungarna pigga o jag .

efter öronvärk o förkylning o ryggvärk.

så idag var jag med ida en sväng till skolan o fy säger jag,dyngsur om fötterna bara plask ute,fy.

o sen är jag en riktig velfia,håller ju på att virka en schal till mig ,men nu börjar jag ångra mönster,vill göra om så den blir som första schalen som jag virkade till emme,men jag har ju kommit en bit,o de känns ju lite drygt att repa upp den ,hm.får väl göra  en till efter denna,haha

ha en bra vecka

Av catharina - 5 mars 2009 21:52

ajaja,nu har jag åkt på ryggvärk igen,skulle vara duktig o dammsuga överallt,gubben sa att han kunde,för jag brukar få så ont i ryggen när jag dammsuger.

men jag envis o sa att jag gör de,o knak sa de sen fick jag ont i ryggen.

så nu har mickan varit hit med ryggmasagedyna som jag ska sitta på,få se om de går övet,tack mickan. ska sätta mig en stund o få massage.

nu vet jag vad jag ska köpa

EN SJÄLVGÅENDE DAMMSUGARE.

 nänä föresten jag har ju gubben

ha de bra alla

Av catharina - 3 mars 2009 10:18

måste visa ,nu har jag kommit en bit på väg med min schal,garnnystandet är ju stort så de är ganska tungt att virka med men de går väl,vet ju att de räcker iallafall.

ha de bra alla

ps vill bara säga att taskiga kommentarer  tar jag bort,eller namnlösa


Av catharina - 2 mars 2009 23:02

o vad glad jag var idag,snön hade börjat försvunnit,skönt ,så tittar man ut o såååååå mycket de har kommit ikväll igen bläääää

fram för våren nu

Av catharina - 2 mars 2009 08:39

nu är sportlovet över här,vi har gjort en massa skojs,igår så bestämmde vi att åka till badhuset,o jag måste säga att de är jättekul o skönt att simma o busa med ungarna,man blir som ett barn på nytt,hoppas jag inte får träningsverk igen (haha)men får väl ta de med.

vi hade fika med smakade jättegott,vi var där hela dan,sen när man kom hem var man helt slut.

ha en trevlig vecka alla

Ovido - Quiz & Flashcards